tiistai 21. helmikuuta 2017

Pin up

Viime vuosina on haettu ideoita 50-luvulta, rockabillyn hengestä ja pin up-tyyleistä. Tyyliin hyvin leimallisesti kuuluvat erilaiset versiot loopeista otsalla, eri tavoin tehtynä, koottuna ja aseteltuina. Naisellisia, pyöreitä ja kaartuvia muotoja, jotka ovat kuitenkin samanaikaisesti selkeitä ja voimakkaita.

Tämä pin up-kampaus on pikainen versio, josta vaisinaiset pohjatyöt jäivät väliin. Onnistuakseen suoraan ylöpäin suuntautuvat kampaussuunnat vaatisivat äärimmäisen huolellisen föönauksen muotoilutuotteen avulla. Ilman föönausta sivut jäivät ohieman pulleiksi ja toispuoleisiksi.

Edessä otsalla olevat "rullat"on tehty lakan ja paksun kihartimen avulla. Kukin rulla on kiharrattu yhdellä kertaa, koko osio on pyöritetty kihartimen yhmärille ja anneetu lämmetä hyvä tovi. Tämän jälkeen kiharrain on varovaisesti "vedetty ulos hiusteten sisältä" jolloin rulla säilyttää muotonsa mahdollisimman hyvin ja mahdollisimman ehjänä. Kihartamisen jälkeen hiukset on klipsien avulla tuettu haluttuun asentoon jäähtymään.

Rullat on tuettu vahvalla lakalla ja huomaamattomasti pinneillä.


Päälaen läheisyydessä menevä korvalta-korvalle kulkeva jako saa jäädä näkyviin. Takahiukset on kiharrettu ja koottu kolmelle rinnakkaiselle poninhännälle. Latvat on koottu ja kiinnitetty tasaisesti siten, että poninhännät ja latvat jäävät piiloon. Viimeistely lakalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti