torstai 8. joulukuuta 2016

Linnanjuhlat 2016

Itsenäisyyspäivät iloksi saimme pikku pähkinöitä purtavaksi linnan juhlien ihailun lomaan. Tehtävänä oli siis analysoida itsenäisyyspäivän juhlassa näkyviä kampauksia.

Kuvaile muutamalla sanalla linnan juhlien juhlakampauksia

Miesten hiukset: Perinteisiä, taakse tai sivulle kammattuja. Eivät juurikaan eroa arkityylistä.
Naisten hiukset: Yksinkertaisia, maltillisia, arkisia, jopa huolittelemattomia.

Nimeä vieraista henkilö, jolla on...

Klassinen tyyli - Rouva Jenni Haukio

Luonnollinen tyyli - Susanna Rissanen

Vapaa tyyli - Milja Asikainen

Muodikas tyyli - Satu Taiveaho

Mitkä olevat ne tekijät, jotka saivat kampaukset erottumaan toisistaan? Mitä tuntomerkkejä niissä on? Poikkeukselliset tai yllättävät kampaussuunnat, esimerkiksi edessä otsalta voimakkaasti suoraan ylöspäin tai korostetusti toiselle sivulle. Koristeet/hiuskorut. Isot ja voimakkaat, selkeät muodot ja painopisteet.

Kenellä on näkemyksesi mukaan kaunein kampaus? Analysoi ko. kampaus.

Erityisesti silmääni miellytti Susanna Kosken kampaus, jo pelkästään siksi että lyhyemmistä hiuksista on haastavampaa luoda näyttävä juhlakampaus. Mielestäni tämä kampaus oli onnistunut, siinä oli runsautta ja juhlavuutta, ja sopi samaan kokonaisuuteen yhdessä meikin, puvun ja asusteiden kanssa. Sekä kokonaisuus että kantajan persoonallisuus oli harkiten sovitettu yhteen, olematta kuitenkaan väkinäisen oloinen.
Kampauksessa on pyöreyttä, olematta kuitenkaan pallomainen. Painopiste on etuosassa, päällimmäiset sekä otsahiukset on kohotettu voimakkaasti ja symmetrisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti