maanantai 12. syyskuuta 2016

Syksyn muotia 2016

Nopea vilkaisu muutamaan eri lähteeseen nostaa kiharat yhdeksi tämän syksyn suurimmista trendeistä. Ei enää sileitä ja roikkuvia, tasaisia hiusmassoja vaan nyt saa on kuohkutta ja rakennetta hiuksissa.


 Pitkä polkka eli lob jatkaa suosiotaan, mutta rohkeimmat napsaisevat polkkansa jälleen uuteen, hieman lyhyempään mittaan. Helppohoitoista, kevyttä ja raikasta tyyliä pitkien, raskaiden mallien vastapainoksi:



Tänä(kään) syksynä ei väreissä ole yhtä trendiä ylitse muiden. Huoleton luonnollisuus yhdistyy väreissäkin kylmien sävyjen koko kirjoon ja trendikkäin väri ei näytä värjätyltä. Toki leikkiäkin saa: huurteisia pastellisin sävyjä, balayage-raitoja ja lempeitä shokkivärejä saa edelleen rohkeasti kantaa ylpeydellä. Erikoisempia sävyjä yhdistellään nyt luontevaksi osaksi perinteisempiä, maanläheisiä sävyjä.

Kiva  pikku tutoriaalivideo, jolla näytetään leikkaustekniikkaa polkan luomiseen:

Muodissa on viime aikoina näkynyt paljon vaikutteita 90-luvulta, instant flashbackejä yläasteelta. Nyörejä paidassa, kaulapantoja, ruutupaitoja ja urheiluvaatteet arkikäytössä (ei sentään kuitenkaan lähtemättömästi mieleeen syöpyneitä nappiverkkareita...) Muodin aapinen #1, Vogue, tuo verkkoversiossaan esille pari hiuksiin liittyvää muistoa ihanalta 90-luvulta. Bandanat ja donitsit.

http://www.vogue.com/13471867/scrunchie-comeback-hair-accessories/

 http://www.vogue.com/13474913/bandanna-headband-hair-inspiration-baja-east-spring-2017-new-york-fashion-week/

Ja koskaan ei saa saa puhua 90-luvusta ilman mainintaa Neon 2:sta. Liittyipä se aiheeseen tai ei, Neon 2 on yhtä olennaista 90-luvulle kuin munavoi on karjalanpiirakalle. Siispä olkaa hyvät ja ammentakaa täysin rinnoin kunnon siemaukset jälleen ajankohtaiselta vaikuttavista tunnelmista.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti