torstai 8. lokakuuta 2015

Yrittäjäilta 1.10.2015

Opetussuunnitelmaa on uudistettu viime aikoina, esimerkiksi blogin muodossa tapahtuvat tehtävät ja oppimispäiväkirjan tyyppinen dokumentointi ovat tullut osaksi koulutusta. Huomattava osa ammatiin oppimisesta tapahtuu työssä oppimisen kautta ja siten myös alan yrityksillä on merkittävä rooli. Jotta työssäoppimiseen paikan tarjoavat yrittäjät saisivat kuvan nykyisestä opetussuunnitelmasta ja sen uudistuksista, alan yrittäjille järjestettiin koululla tapahtuma, joka sisälsi sekä tiedotustilaisuuden sekä toiminnallisen osuuden. Tapahtuma oli yhteinen sekä kosmetologeille että parturi-kampaajille.

Toiminnallisen osuuden kosmetologit järjestivät omalla tavallaan ja parturi-kampaajat omallaan. Erilaiset lettikampaukset ovat nykyisin hyvin suosittuja joten parturi-kampaajaopiskelijat esittelivät erilaisia letitystekniikoita paikalla olleille alan yrittäjille.

Tekniikat vasemmalta oikealle: palmikko neljällä osiolla, ulospäin oleva ranskalainen, vesiputous sekä rusetti.


1 kommentti:

  1. Tips For A Perfect Skin (Titanium Bones) - Titanium
    When you are titanium aftershokz looking for a nier titanium alloy perfect skin, our new tipsters share their raft titanium tips on the hottest new titanium auto sales features for titanium men\'s wedding band skin on the market.

    VastaaPoista